14 juni 2018

Ook uw gesprekkencyclus digitaal?

Enthousiast
Meerdere schoolleiders zijn erg enthousiast en wij verzorgen inmiddels voor hen de inrichting van de module. We hebben het over Performance Management, een gebruiksvriendelijke module binnen Youforce waarmee de gesprekkencyclus (conform cao art. 9.3) professioneel wordt ingericht en waarin ook de herijkte bekwaamheidseisen een plaats hebben.

Heeft u al een gesprekkencyclus binnen uw school waarover u tevreden bent? Ook dan is Performance Management van toegevoegde waarde voor u. Deze kan als uitgangspunt dienen voor de in te richten digitale gesprekkencyclus.

Hoe het werkt
Op basis van een intakegesprek met een adviseur bij u op locatie wordt voor u een omgeving van Performance Management ingericht. U krijgt daarbij schoolspecifieke adviezen. Nadat wij de gesprekkencyclus hebben ingericht, komen wij deze bij u op locatie testen en krijgt u uitleg over de functionaliteiten. In dit tweede bezoek reiken onze adviseurs u tevens handvatten aan als het gaat om de uitvoer van de gesprekkencyclus, het maken van juiste verslaglegging en het oefenen met (lastige) casuïstiek.

Uw investering voor de module Performance Management is vanaf € 1.995,00 (afhankelijk van eigen wensen). Wilt u een vrijblijvende demonstratie? Neemt u dan contact op met Arno van Buuren. Heeft u reeds een demonstratie bijgewoond en heeft u nog vragen? Schroom niet en neem contact met hem op.

Bekijk ook de flyer en onze eerdere artikelen hierover.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met Arno van Buuren
  a.vanbuuren@vgs.nl
  0180-44 26 64
  06-30 99 41 99