VGS

De voordelen op een rijtje:

  • Tijdsbesparing én minder fouten dankzij eenvoudige, geautomatiseerde processen.
  • Eén contactpersoon waar u terecht kunt met al uw vragen

Rapportages

Met het softwarepakket kunnen we de ouder- en kindadministratie en bijbehorende facturatie van de ouderbijdragen op een efficiënte wijze uitvoeren. Dit pakket biedt u het benodigde inzicht en maakt het mogelijk om rapportages op te leveren, zoals de Peutermonitor die door verschillende gemeenten wordt gehanteerd. We hebben voor een pakket gekozen wat veel gebruikt wordt binnen de kinderopvang, waarmee we de peuterspeelzalen optimaal kunnen ondersteunen.

Ontzorgen

De verantwoordelijkheid van de juiste invoer en verwerking van ouder- en kindgegevens ligt volledig bij de peuterspeelzaal. De financiële en personele afhandeling ligt  bij VGS, omdat dit ook onze expertise is. Het is mogelijk dat ouders zelf hun kind aanmelden op de eigen website van de peuterspeelzaal en dit te koppelen aan het softwarepakket. De processen die daarna gaan lopen, zoals het opstellen van een contract, gebeurd digitaal. Dit werkt snel en efficiënt.

Vanuit het pakket verzorgen we direct de financiële facturatie, doordat deze gekoppeld is aan ons boekhoudkundige systeem AFAS. Dit sluit extra handelingen of dubbel werk uit en daarmee is de foutmarge geminimaliseerd. Wij verzorgen verder de maandelijkse facturatie en versturen ook de herinneringen. Betalingen kunnen door de ouder(s)/verzorger(s) verricht worden via een losse factuur, incasso of via een betaalverzoek.

Helpdesk

De nieuwe softwareleverancier kent een helpdesk. Dit betekent dat u met al uw vragen rondom de kinderopvang en facturatie/inkomensgegevens bij de leverancier terecht kunt. Dit borgt op een goede manier de kwaliteit.

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.