Inspirerend & activerend

Onderwijs van Waarde inspireert en activeert schoolleiders, docenten, ouders en leerlingen het christelijk reformatorisch onderwijs op een positieve manier uit te dragen.

Dit platform wordt de komende tijd steeds verder uitgebreid. Op de hoogte blijven van nieuwe inspiratie? Klik hier

Oproep ‘Vuur van het eerste uur’

Bent of kent u iemand die direct betrokken was bij de oprichting van een christelijk reformatorische onderwijsinstelling? En wilt u of de betrokkene daar iets over delen met ons?

Geef het aan ons door!

Podcast Vóór de klas!

Een podcast om te inspireren, te motiveren, te spiegelen en soms ook te schuren

Beluister de podcast

Op zoek naar leesmateriaal rondom bijbels onderwijs?

Bekijk onze aanbevelingen

Boekenlijst

Woorden van waarde

"Wij kunnen niet allemaal op dezelfde manier onderwijzen, want allen hebben niet dezelfde gaven, aan de een is één talent gegeven, aan een ander tien". C.H. Spurgeon

Volg ons op Instagram

VGS start met Onderwijs van Waarde

Diederic Kloosterman, projectleider: ‘VGS hecht er waarde aan om de christelijke identiteit van scholen, juist in deze tijd, te voeden en te versterken. De meerwaarde daarvan willen we blijven doorgeven aan volgende generaties. Het project Onderwijs van Waarde inspireert en activeert bestuurders, schoolleiders, docenten, ouders en leerlingen het christelijk reformatorisch onderwijs op een positieve manier uit te dragen.

Lees verder

Samenwerking van waarde

Onderwijs van Waarde is een initiatief van VGS en wordt ondersteund door Driestar Educatief, RMU en de Reformatorische Oudervereniging. Op deze manier bereiken we een brede doelgroep uit alle geledingen van het onderwijs.

Lees verder