VGS

Voorbeelden van detachering via VGS

Detachering om processen te optimaliseren

De administratieve medewerkers van VGS zijn getraind in procesoptimalisatie. Zij kunnen bij u op locatie een stabiele basis voor uw administratie creëren. Gedurende een bepaalde periode komt onze specialist één of meerdere dagdelen per week op uw school. De gedetacheerde medewerker brengt processen op orde. Wanneer daar behoefte aan is, kan de medewerker bovendien uw werknemers trainen om de werkzaamheden in de toekomst zelf uit te voeren.

Detachering om de personeels- en salarisadministratie (opnieuw) in te richten

U wilt een goed functionerende personeels- en salarisadministratie, maar de overstap is groot of er is geen personeel voorhanden dat dit voor u kan inrichten? Wanneer u tegen problemen aanloopt die we niet op afstand kunnen verhelpen, kan onze medewerker bij u op school worden gedetacheerd om de personeels- en salarisadministratie volledig in te richten.

Detachering bij een tijdelijk personeelstekort

Detachering kan een goede oplossing zijn bij (langdurig) ziekte of een zwangerschapsverlof. We denken graag met u mee om gedurende deze periode de administratieve werkzaamheden – geheel, of gedeeltelijk – over te nemen. In sommige gevallen kunnen wij dit op afstand doen, maar het is ook mogelijk dat onze medewerker voor één of meerdere dagdelen in de week bij u op locatie komt.

Vraag uw relatiebeheerder gerust naar meer informatie of neem nu contact op.