VGS

Inkoop Centrum Onderwijs

Het Inkoop Centrum Onderwijs biedt u verschillende collectieven aan om bij aan te sluiten. U kunt hier ook terecht voor een Inkoopscan en Begeleiding bij aanbestedingen.

 • Energie voor scholen

  Energie voor Scholen is een collectief dat een scherp energie tarief realiseert voor ruim 6.000 schoolgebouwen. We zijn het grootste scholencollectief van Nederland en kunnen zo zorgen voor een gezamenlijke Europese aanbestedingen voor aardgas en elektriciteit. We maken gebruik van verschillende energieleveranciers en zorgen op die manier voor scherpe inkoopprijzen. Meer informatie op www.energievoorscholen.nl.

 • Bedrijfshulpverlening BHV

  De ARBO-wet maakt u als werkgever verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werkomgeving voor medewerkers. De juiste opleidingen aanbieden is daar een essentieel onderdeel van. Het BHV-collectief van VGS biedt uitkomst! U krijgt korting op de BHV-veiligheidstrainingen bij G4S Training & Safety. Meer informatie over dit collectief.

 • Zonne-energie

  Zon voor Scholen zorgt ervoor dat u door middel van een zonneproject bespaart op uw energierekening. Het ontwerp wordt zo gemaakt dat het u direct wat oplevert. Dit voordeel kunt u gebruiken om panelen te financieren. De Vrije Energie Producent werkt volgens een helder stappenplan. Meer informatie op www.zonvoorscholen.nl.

 • Afdrukken

  Printen voor Scholen is onafhankelijk specialist op het gebied van afdrukken. Via helder advies en ondersteuning wordt de beste deal voor uw organisatie gerealiseerd, of u nu 5 of 100 machines gebruikt. Loopt uw huidige printcontract binnenkort af? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Meer informatie op www.printenvoorscholen.nl.

 • Kantoorartikelen en sanitaire producten

  Via Schoolinkoop kunt u veel geld besparen bij de inkoop van kantoorartikelen en sanitaire producten. Met dit initiatief bespaart de gemiddelde school zo’n 40% op de inkoop van kantoorartikelen. U kunt tot 70% besparen op de catalogusprijs voor het kernassortiment en tot 30% op het totale assortiment. Ook voor de aankoop van sanitaire producten zoals toiletrolhouders, handdrogers, zeepdispensers, luchtverfrissers en papieren handdoekjes bent u met dit collectief voordelig uit.

  U kunt zich inschrijven via www.schoolinkoop.nl. U ontvangt dan het deelnameformulier, de samenstelling van het kernassortiment en de prijslijst. Meer informatie op www.schoolinkoop.nl.

Aanbod exclusief vanuit de VGS

 • Delen ABC

  Al langere tijd werken onze HRM-adviseurs in de begeleiding van ziekteverzuimtrajecten samen met arbeidsdeskundige Len van der Burgh van Delen ABC. Len van der Burgh doet in deze verzuimtrajecten regelmatig arbeidsdeskundig onderzoek en hij is in die periode vraagbaak voor de casemanager. Vanuit deze samenwerking kunnen wij u als lid of klant standaard een korting van 10% bieden op het tarief voor arbeidsdeskundig onderzoek.

  Over de werkwijze van Len van der Burgh zijn we erg tevreden. Heldere afspraken over de uitvoering van het onderzoek, tijd en ruimte voor de inbreng van alle betrokkenen, zorgvuldigheid en duidelijke eindconclusies zijn kenmerkend voor zijn manier van werken. De kennis die Len daarbij heeft opgedaan in de periode dat hij als arbeidsdeskundige werkzaam was bij het UWV komt hem daarbij zeer goed van pas. Meer informatie via www.delenabc.nl en Arno van Buuren.

 • Schoolbeheer en onderhoudsplanning

  Als schoolleider voelt u zich verantwoordelijkheid voor een fris, functioneel en duurzaam schoolgebouw. U werkt samen met uw bestuur aan een onderhoudsvisie, maar heeft geen behoefte om bouwkundige te spelen. Bij Propendum begrijpen ze dat. Zij geven u precies de informatie die u nodig heeft om uw huisvestings- en onderhoudsbeleid te onderbouwen. Maar ook het gereedschap om dit beleid goed uit te voeren: Schoolbeheer Online. Meer informatie via www.propendum.nl.

Onze collectieve contracten zijn er voor uw voordeel. We doen dit vanuit eigen initiatief of werken samen met anderen partijen.
Gerard Klerk
 • Prolife

  Alle werknemers van uw school kunnen gebruik maken van dit collectief contract. Dit geldt ook voor familieleden van werknemers (echtgenoot/echtgenote en thuiswonende of studerende kinderen tot 28 jaar), vrijwilligers, bestuursleden en gepensioneerden van de scholen. Meer informatie via www.prolife.nl.

 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering

  Via Loyalis krijgt u als werknemer 20% korting op de premie van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering: de IPAP (invaliditeitspensioen, arbeidsongeschiktheidspensioen). Meer informatie via www.loyalis.nl.

 • Loopbaanbegeleiding

  Als lid of klant ontvangt u 10% korting op de diensten van Van Dam Loopbaanbegeleiding (m.u.v. de online Loopbaantest en Talentanalyse). Meer informatie via www.vandamloopbaanbegeleiding.nl.