VGS

Welkom bij VGS!

De VGS is dienstverlener en belangenbehartiger in het christelijk reformatorisch onderwijs en ontzorgt scholen op het gebied van financiële administratie, financieel advies, PSA, HRM en organisatie- en juridisch advies. Met meer dan 60 collega’s en bijna 200 aangesloten scholen is VGS één van de grootste dienstverleners op het gebied van onderwijsadministratie in Nederland. Via onze Academy inspireren we jaarlijks honderden deelnemers meer impact te maken op hun school. Naast onze dienstverlening vertegenwoordigen we ons onderwijs in de politiek en andere verbanden. Met ons initiatief Onderwijs van Waarde rusten we onze scholen toe op het gebied van identiteit. 

Vacatures

Stage lopen?

MBO: binnen onze teams Financiële Administratie (FA) en Personeels- en Salarisadministratie (PSA) is er regelmatig ruimte voor stagiair(e)s die een MBO-opleiding op administratief gebied volgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Knook, coördinator van PSA: j.knook@vgs.nl of met het secretariaat: secretariaat@vgs.nl.

HBO/WO: voor HBO en WO’ers die een opleiding volgen op het gebied van economie, personeelswetenschappen, rechten, bedrijfs-/bestuurskunde en aanverwante terreinen bestaat er de mogelijkheid stage te lopen bij de adviesteams van VGS en bij team Belangenbehartiging. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan-Willem Kranendonk, j.kranendonk@vgs.nl. Voor vragen is hij eveneens bereikbaar via dit mailadres of mobiel op 06-36 02 58 40. Bel of app gerust!

Sfeer proeven?

Zit jij in het laatste jaar van je opleiding en weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? VGS biedt de mogelijkheid om vrijblijvend één of twee dagen mee te kijken op diverse afdelingen. Zo krijg jij een goed beeld van verschillende vakgebieden en de cultuur bij VGS. Hebben we een klik en zien we voldoende mogelijkheden? Dan gaan we (op termijn) met elkaar in gesprek over een mogelijke baan. Interesse? Neem contact op met Jan-Willem Kranendonk of bel/app 06-36 02 58 40.

Vrijblijvend kennismaken?

Van harte welkom! Het hele jaar door staan we open voor versterking. Stuur je open sollicitatie met cv op naar Jan-Willem Kranendonk, j.kranendonk@vgs.nl. Voor vragen is hij eveneens bereikbaar via dit mailadres of mobiel op 06-36 02 58 40. Bel of app gerust!