VGS

Onze klanten maken gebruik van verschillende applicaties voor onze diensten. Met de applicaties worden bepaalde processen versneld en hebben zij realtime inzicht in de huidige situatie van bijvoorbeeld de financiën. Maar deze applicaties zorgen ook voor veel tabbladen en wachtwoorden. Om het werken met de applicaties zo simpel mogelijk te maken, hebben we dit klantportaal ontwikkeld. In dit portaal bundelen we alle verschillende applicaties achter één inlog.

Voordelen

  • Eén gebruikersnaam en een wachtwoord voor alle applicaties waarvoor u bent geautoriseerd (Single Sign On).
  • Applicaties als WIS Collect en Youforce kunt u direct op te starten, zonder nogmaals in te loggen.
  • In de toekomst mogelijk om een tweede factor authenticatie toe te passen, waarmee de toegang tot de applicaties nog beter kan worden afgeschermd.

Aan de slag

Alle klanten die werken met een of meer applicaties hebben inmiddels een mail gekregen met daarin een persoonlijk inlog. De inlog is persoonlijk en dient niet gedeeld te worden met anderen.

Denkt u mee?

In de toekomst zullen er meerdere functionaliteiten aan het portaal toegevoegd worden. Heeft u ideeën of suggesties en denkt u graag met ons mee? Stuur dan een e-mail applicatiebeheerFA@vgs.nl of neem contact op met onze applicatiebeheerder Nico van de Breevaart.

We hopen u met deze ontwikkeling nog beter van dienst te zijn. Veel werkplezier!