VGS

Facturen die tot en met woensdag 21 december 2022 bij ons binnenkomen zullen wij nog voor de kerstvakantie, uiterlijk vrijdag 23 december 2022, betaalbaar stellen. Facturen die na deze datum bij de VGS binnenkomen zullen op woensdag 4 januari 2022 ter betaling worden aangeboden. Heeft u in deze periode een factuur die met spoed betaald moet worden, dan kan deze door de penningmeester betaald worden. Aandachtspunt is in dat geval om bij het verwerken van de factuur in SpendCloud de betalingsconditie juist te verwerken.

NB Het kan voorkomen dat een factuur die via SpendCloud bij ons ter betaling wordt aangeboden niet juist is verwerkt. U ontvangt hierover dan via SpendCloud van ons een bericht met het verzoek deze factuur aan te passen. Raadpleeg de berichten in SpendCloud dus regelmatig, zodat facturen in de kerstvakantie niet onnodig lang open blijven staan.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Gezegende Kerstdagen en een fijne vakantie toegewenst namens alle VGS-collega’s financiële administratie!

Van maandag 26 december 2022 t/m maandag 2 januari 2023 is ons kantoor gesloten.