VGS

In eerdere berichtgeving noemden wij dat een team van leraren, vakexperts en curriculumontwikkelaars het afgelopen jaar hard gewerkt heeft aan de actualisatie van deze kerndoelen. Dit jaar moeten de kerndoelen voor Nederlands en rekenen, wiskunde, burgerschap en digitale geletterdheid worden opgeleverd. Hoog tijd volgens de SLO om uw reactie op te halen en het beoogde vervolg te schetsen.

Tijdens het landelijke congres praat de SLO u bij over de achtergrond van de actualisatie van de kerndoelen Nederlands, rekenen en wiskunde, digitale geletterdheid en burgerschap. U komt erachter hoe de SLO de conceptkerndoelen met grotere groepen scholen gaat bespreken en beproeven. Daarbij spelen vragen als: Hoe kunt u hieraan deelnemen en wat gaat het voor uw school betekenen? Hoe bruikbaar zijn deze conceptkerndoelen voor u als christelijk-reformatorische school? Bieden deze kerndoelen u ruimte voor Bijbels geïnspireerd onderwijs? Wat heeft uw school nodig om straks met de geactualiseerde kerndoelen te gaan werken? Het belooft een afwisselende dag te worden vol inspirerende sprekers die u meenemen in de wereld van het landelijke en schoolcurriculum.

Praktische informatie

Wanneer: Dinsdag 10 oktober 2023
Tijd: 10.00 – 16.15 uur | Inloop vanaf 9.00 uur en aansluitend borrel
Waar: De Woonindustrie in Nieuwegein
Voor wie: Leraren, IB’ers, coördinatoren, schoolleiders, bestuurders, stafmedewerkers po/vo/(v)so, onderwijsorganisaties, lerarenopleiders, toetsmakers, leermiddelenmakers, onderwijsadviseurs, experts, geïnteresseerden
Kosten: Er zijn geen kosten aan dit congres verbonden

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.