VGS

 

Het belang van BHV voor scholen

Een ongeluk zit in een klein hoekje; zeker in het onderwijs. Tijdens een lesdag kan er van alles gebeuren: een struikelpartij in het trappenhuis, een valpartij tijdens de gymles of een ongelukje tijdens handenarbeid…

De ARBO-wet maakt u als werkgever verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werkomgeving voor medewerkers. De juiste opleidingen aanbieden is daar een essentieel onderdeel van. Het BHV- collectief biedt uitkomst: een ruim aanbod, meerdere mogelijkheden en interessante kortingen.

Als bedrijfshulpverlener leert u wat u in situaties zoals hierboven geschetst kunt doen. U leert een beginnende brand bestrijden, alarmeren, ontruimen en communiceren én het verlenen van levensreddende eerste hulp. Dit laatste betekent dat u leert reanimeren inclusief gebruik van de AED en leert te handelen bij actieve bloedingen, verstikking en verslikking.

G4S Training & Safety verzorgt veiligheidstrainingen voor elk niveau van de onderwijsorganisatie, van medewerker tot directie. De BHV-trainingen kunnen op locatie van een G4S trainingscentrum of op locatie van de onderwijsorganisatie worden gegeven.

Korting op veiligheidsproducten

Voor een goede BHV-organisatie bij u op school zijn de juiste veiligheidsmiddelen nodig. Zonder de juiste veiligheidsmiddelen is uw BHV-organisatie niet compleet. Leden die gebruik maken van het collectief, krijgen 5% korting bij de aanschaf van G4S veiligheidsproducten. Klik hier om te zien om welke veiligheidsmiddelen het gaat. Nadat u zich heeft aangemeld kunt u telefonisch of per e-mail uw aanvraag doen bij het Customer Service Desk. De prijzen in het document zijn exclusief de korting die u als lid ontvangt!

Aanmelden voor een van onze veiligheidstrainingen? Klik op deze link.

Bellen kan uiteraard ook. G4S is tijdens kantooruren bereikbaar op 088-2728657. Zij helpen u graag!