VGS

De voordelen van dit collectief

  • Uitstekende kwaliteit BHV-trainingen
  • Aanzienlijke kortingen
  • 5% korting op veiligheidsproducten
  • Alleen gecertificeerde trainers
  • Realistische oefensituaties

 

Het belang van BHV voor scholen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker in het onderwijs. Tijdens een lesdag kan er van alles gebeuren: struikelen in het trappenhuis, vallen tijdens de gymles of een ongelukje met handenarbeid. Als goed opgeleide bedrijfshulpverlener weet u precies wat u in dergelijke situaties moet doen.

Wat leert u tijdens een BHV training?

Tijdens de BHV cursus van G4S leert u het alarmeren van werknemers, het evacueren in noodsituaties, het beperken en bestrijden van brand, alarmeren en samenwerken met hulpverleningsorganisaties, het verlenen van eerste hulp, reanimeren en AED gebruiken.

Voor wie en waar?

G4S Training & Safety verzorgt veiligheidstrainingen voor elk niveau van de onderwijsorganisatie, van medewerker tot directie. Naast de eigen trainingsfaciliteit verzorgt G4S basis- en herhalingsopleidingen ook bij u op locatie. Hierbij trainen zij op dezelfde manier als bij opleidingen op hun eigen locaties.

Het voordeel van trainingen op locatie

In-company trainingen zijn zeer waarheidsgetrouw, doordat ze gegeven worden daar waar het gebeurt. De in-company trainingen van G4S Training & Safety bestaan uit de veiligheidstraining zelf én uit het systematisch aanpakken van de veiligheidsproblemen binnen uw school.

Dit doen zij door tijdens de trainingen de nadruk te leggen op de behoeftes binnen uw locatie(s), die zij bijvoorbeeld uit de aanwezige noodplannen, Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) of incidentenrapportages halen.

Voor hun in-company trainingen maken ze gebruik van de G4S Mobiele Trainings Unit (MTU), een volledig ingerichte trailer die op iedere gewenste locatie in het land geplaatst kan worden.

Voordelig tarief

Binnen het collectief hebt u recht op aantrekkelijke prijzen voor de volgende opleidingen:

*) Prijs per cursist, minimaal 6 personen, maximaal 16 personen
**) Prijs per cursist
***) Prijs per opleiding, minimaal 6 personen, maximaal 16 personen
****) Prijs per cursist, minimaal 8 personen, maximaal 12 personen

NB De genoemde prijzen zijn inclusief BTW

Meld u aan voor een veiligheidstraining

Na uw aanmelding neemt G4S contact met u op.

Korting op veiligheidsproducten

Hebt u zich aangemeld voor een training, dan hebt u recht op 5% korting op veiligheidsproducten, zoals AED-apparaten. Neem hiervoor contact op met G4S: 088 272 86 57, csd.ts@nl.g4s.com.

Meer informatie

G4S is tijdens kantooruren bereikbaar op 088 272 86 57.