VGS

Vrijblijvend kennismaken? Van harte welkom. Het hele jaar door staan we open voor versterking! Stuur je open sollicitatie met cv op naar HRM-adviseur Jolien van Moolenbroek, j.vanmoolenbroek@vgs.nl. Voor vragen is zij eveneens bereikbaar via dit mailadres of mobiel op 06 – 40 58 19 50. Bel of app gerust!

Vacatures

 

Stage lopen?

MBO: binnen teams Financiële Administratie (FA) en Personeels- en Salarisadministratie (PSA) VGS is er regelmatig ruimte voor stagiair(e)s die een MBO-opleiding op administratief gebied volgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Knook, coördinator van PSA: j.knook@vgs.nl of met het secretariaat: secretariaat@vgs.nl.

HBO/WO: voor HBO en WO’ers die een opleiding volgen op het gebied van economie, personeelswetenschappen, rechten, bedrijfs-/bestuurskunde en aanverwante terreinen bestaat er de mogelijkheid stage te lopen bij de adviesteams van VGS en bij team Profielorganisatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met HRM-adviseur Jolien van Moolenbroek, j.vanmoolenbroek@vgs.nl. Voor vragen is zij eveneens bereikbaar via dit mailadres of mobiel op 06 – 40 58 19 50. Bel of app gerust!

 

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?