VGS

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Vrijblijvend kennismaken? Van harte welkom. Het hele jaar door staan we open voor versterking! Stuur je open sollicitatie met cv op naar Jan-Willem Kranendonk, j.kranendonk@vgs.nl of bel 06 – 36 02 58 40.

Stage lopen?

MBO: binnen teams Financiële Administratie (FA) en Personeels- en Salarisadministratie (PSA) VGS is er regelmatig ruimte voor stagiair(e)s die een MBO-opleiding op administratief gebied volgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan Knook, coördinator van PSA: j.knook@vgs.nl of met Gerard Klerk, manager Financiën: g.klerk@vgs.nl.

HBO/WO: voor HBO en WO’ers die een opleiding volgen op het gebied van economie, personeelswetenschappen, rechten, bedrijfs-/bestuurskunde en aanverwante terreinen bestaat er de mogelijkheid stage te lopen bij de adviesteams van VGS en bij team Profielorganisatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan-Willem Kranendonk, manager & organisatieadviseur: j.kranendonk@vgs.nl of Pieter Moens, bestuurder & manager Profielorganisatie: p.moens@vgs.nl.

Wij zijn belangenbehartiger, partner en adviseur voor christelijk-reformatorisch onderwijs.