VGS
  • Live, door het organiseren van een scholierendebat op D.V. 13 mei bij het Hoornbeeck College Amersfoort. Scherpzinnige middelbare scholieren uit het hele land gaan, samen met landelijke politici, in debat over de waarde en positie van het gezin.
  • In beeld, door mee te kijken op de Groen van Prinstererschool in Klaaswaal. Wat doen zij eraan om de samenwerking met ouders zo optimaal mogelijk te maken? (Houd onze website en LinkedIn in de gaten, de video wordt in de Week van het gezin gepubliceerd).
  • Via VGS Connect (verwacht 14/15 mei), met een impressie van de ‘Lisser’ samenwerking tussen school en gezin. Bestuurslid Peter Hobo: “Onze kinderen horen thuis, op school en in de kerk uit de Bijbel. Die driehoek is zó sterk. Dat is wat mij betreft het belangrijkste wat de school voor de gezinnen kan doen.”
  • Via DRS-Magazine (aprilnummer), waarin Hennie Zwanenburg vertelt over de onschatbare waarde van liefdevolle gezinnen: “Eén van de beste dingen die je je kind kunt geven, is laten zien dat je van elkaar houdt.”