VGS

De nieuwsbrief bestaat uit een selectie van relevante nieuwsartikelen over de vrijheid van onderwijs die in de periode ervoor in verschillende media zijn gepubliceerd. Daarnaast geven we duiding bij de artikelen en zoomen we in op één specifiek thema zoals het regeerakkoord, burgerschap, sociale veiligheid en toelatingsbeleid. De eerste nieuwsbrief zal D.V. aan het einde van deze maand verschijnen.

Denk mee!

De aanstaande periode zal de nieuwsbrief er grotendeels uitzien, zoals in het verleden. Uiteraard nu vanuit VGS en VBSO en met duiding. Ondertussen werken we er samen aan om de nieuwsbrief vrijheid van onderwijs te optimaliseren. Daarbij gaat het ons om actualiteit, duiding en voorzien in de behoefte, met goede inzet van de (technische) mogelijkheden. Wij stellen het erg op prijs als u met ons mee wilt denken. Heeft u suggesties, mail dan naar Pieter van Eijk, p.vaneijk@vgs.nl, of Geran Bogaard (VBSO), gbogaard@vbso.nu.

Wij zijn ons ervan bewust dat we een mailinglijst van anderhalf jaar geleden hergebruiken. Als u de nieuwsbrief in een andere mailbox wilt ontvangen of als u nog niet geabonneerd was op de nieuwsbrief, maar dat nu wel graag zou willen, schrijf u hier in!