VGS

Eén van de slogans van Lyreco Coffee Solutions is ‘Goede koffie en thee, daar begint de werkdag mee’. Kwalitatieve koffie en thee zijn in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden op de werkvloer. Zie hieronder waarom:

  • Het creëert tevredenheid en sociale interacties;
  • Het straalt professionaliteit uit;
  • Verhoogt de productiviteit en draagt bij aan de gezondheid van de werknemers.

Verschillende mogelijkheden

Bent u meer van de bonen-, gemalen- of juist de instantkoffie? Lyreco Coffee Solutions heeft voor ieder wat wils. Met de koffie van Catanambú of de biologische CO2-neutrale koffie van Kalahari zijn uw medewerkers altijd tevreden! Dit familiebedrijf heeft al meer dan 120 jaar ervaring in het branden van kwalitatieve, aromatische en intense koffie. Denk bij koffie niet alleen aan de verschillende koffiesoorten, maar ook aan de variatiemogelijkheden, snelheid, capaciteit en het gebruiksgemak van de machines.

Verlaging administratieve lasten en kosten

Doet u al mee aan het collectief voor kantoorartikelen? Zo ja, dan heeft Schoolinkoop goed nieuws. Op het moment dat u óók koffie en thee inkoopt bij Lyreco komen deze producten automatisch in uw kernassortiment op de webshop. Verlaag daarmee de administratieve lasten en kosten door al uw kantoor- en koffiebenodigdheden te bestellen op één plek en ontvang één verzamelfactuur.

Bent u geïnteresseerd in een prijsberekening op maat? Laat het Schoolinkoop weten door te mailen naar info@schoolinkoop.nl en samen plannen wij een locatiebezoek in. Een koffiespecialist van Lyreco Coffee Solutions en een medewerker van Schoolinkoop zullen uw school bezoeken om de wensen, eisen en mogelijkheden in kaart te brengen.