VGS

VGS is samen met AFAS al heel het jaar bezig met de implementatie van het nieuwe software pakket voor PSA. Dit traject verloopt voorspoedig en in goede afstemming. Op dit moment staat een groot deel van het nieuwe pakket klaar om getest te worden. Met een aantal scholen gaan we daar komende maanden mee aan de slag. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, is er tijdens de kick-off door zowel VGS’ers als medewerkers van AFAS dieper ingezoomd op de principes van het testen. Daarnaast is gekeken naar een demo van de nieuwe PSA omgeving, zowel voor leidinggevenden als onderwijspersoneel. Tenslotte heeft AFAS voor een stuk inspiratie gezorgd vanuit hun HR-strategie, afgesloten met een rondleiding door het inspirerende gebouw. Bekijk onderstaande foto’s voor een impressie.

De komende maanden staan meerdere testsessies gepland met de pilotscholen. We werken toe naar de livegang voor deze scholen per 1 januari 2024. Het jaar 2024 zien we als pilotfase waarbij we de software nog verder verbeteren en ook alle andere scholen gaan voorbereiden op de livegang per 1 januari 2025. Meer weten over de migratie naar AFAS? Bekijk onze speciaal ingerichte pagina op vgs.nl/afas. Nieuwe ontwikkelingen, inzicht in de planning en antwoorden op veelgestelde vragen komen daar aan bod.

Heeft u op dit moment een vraag over het AFAS-traject? Neem dan contact op met Sander Onderdelinden via onderstaande contactgegevens.