VGS

Intussen zijn er meer partijen die dit u aanbieden. Mogelijk heeft u bijvoorbeeld vanuit Parnasys informatie ontvangen over de mogelijkheden van Schoolkassa. Misschien heeft u het afgelopen jaar wel ervaringen opgegaan met het gebruik van Schoolkassa, omdat dit tegen sterk gereduceerd tarief werd aangeboden.

Het product WisCollect hebben we zo ingericht dat de administratieve verwerking op efficiënte wijze kan plaatsvinden, zowel aan de zijde van de klant als backoffice. Hierdoor is de debiteurenadministratie op orde en wordt deze juist verwerkt in de financiële administratie.

De functionaliteit van Schoolkassa kent geen koppeling met AFAS Financieel, dat de VGS gebruikt voor de debiteurenadministratie. Hierdoor is het wellicht aan de zijde van de klant voldoende op orde, maar in de financiële administratie nog niet. Er ontstaan veel handmatige mutaties die door de VGS verwerkt moeten worden in de administratie. Deze administratieve handelingen vallen buiten de SLA.

Voordat u besluit om met Schoolkassa in zee te gaan is het van belang om goed te onderzoeken of het inderdaad een meerwaarde heeft. Graag geven wij een demonstratie van WisCollect en leggen de voor- en nadelen aan u uit.

Mocht u besluiten om gebruik te gaan maken van WIScollect of over te stappen van Schoolkassa naar WIScollect, dan heeft u altijd de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte op te vragen bij de VGS.