VGS

Veenman is een bedrijf dat zich focust op het implementeren van systemen in de informatiestroom van organisaties. Zij hebben maar één doel voor ogen en dat is het bieden van de meest geschikte oplossingen.  Dit doen zij al sinds 1919! Veenman is een dochterbedrijf van Xerox en zijn zij op het gebied van touchscreens een merkonafhankelijke leverancier.

De kernwaarden van Veenman

  • “Kendoe” mentaliteit – Overal is een oplossing voor
  • Ondernemerschap – Continue verbeteringen
  • Gezamenlijke verantwoordelijkheid – Veenman is overal bij aanwezig
  • Open & transparant – Duidelijk zijn over verwachtingen

Digitale schoolborden

Door de snelle technologische veranderingen zijn er tegenwoordig nog maar enkele schoolborden met krijt te vinden. Deze zijn vervangen door de digitale schoolborden. Door middel van deze touchscreens zijn de lessen niet alleen interactief maar ook hybride. Leerlingen kunnen de lessen vanaf elke locatie volgen en docenten kunnen de lessen ook vanuit thuis presenteren.

Naast het monteren van alle producten voert Veenman trainingen uit voor het personeel zodat iedereen overweg kan met de nieuwe apparatuur. Benieuwd naar wat Veenman nog meer te bieden heeft op dit vlak? Bekijk dan snel de website!

Vrijblijvende prijsberekening

Geïnteresseerd in digitale schoolborden en wil jij een vrijblijvende prijsberekening op maat ontvangen? Wij komen graag bij je langs! Tijdens een locatiebezoek worden de wensen en eisen in kaart gebracht en worden eventuele bijzonderheden met elkaar besproken.

Ben jij benieuwd naar wat Veenman en Schoolinkoop voor jouw school kunnen betekenen? Neem contact met ons op door te mailen naar info@schoolinkoop.nl of door te bellen naar +31 73 888 53 08!