VGS

Tegen de achtergrond van de onzekerheid en dynamiek van de achterliggende twee jaar mag de schoolleider zich gaan focussen op de lange termijn in het strategisch beleid en het schoolplan. Dat is een forse uitdaging. Om die reden willen we schoolleiders inspireren en toerusten om deze klus op te pakken. Wat vraagt het van de schoolleider om vanuit de huidige stand van zaken een helder en doelgericht schoolplan te formuleren? Waar kom je als school vandaan en waar wil je naar toe? Welke thema’s spelen er momenteel? Hoe overstijg je als schoolleider de waan van de dag? Deze en nog veel meer vragen passeren de revue tijdens de Schoolleidersdag 2022. Het programma bestaat uit verschillende lezingen en workshops.

Schoolleidersdag 2022

Datum: vrijdag 7 oktober 2022
Tijd: 9.30 – 17.00 uur
Locatie: Van der Valk Hotel Houten – Hoofdveste 25 in Houten
Kosten: € 350 (exclusief overnachting*)
*Ook dit jaar is het mogelijk vooraf te overnachten. Geef dit aan bij de aanmelding of stuur een e-mail naar Cora de Wit, c.dewit@vgs.nl, als u hier gebruik van wilt maken. Gezamenlijk boeken, is voordeliger dan ieder voor zich.

Save the date en meld u aan!

Meld u aan! Dit kan via vgs.nl/academie of schoolleidersdagen.nl.

We zien u graag op 7 oktober in Houten!

De schoolleidersdag is een evenement van Driestar educatief, VBSO/KOC en VGS. De schoolleidersdagen richten zich op drie onderwerpen die relevant zijn voor schoolleiders: leiderschap, identiteit en maatschappelijke ontwikkelingen. Naast bezinning op deze thema’s zijn de onderlinge ontmoetingen en gesprekken van grote meerwaarde. Bij vragen kunt u contact opnemen met Diederic Kloosterman of Pieter van Eijk.