VGS

We nodigen u van harte uit om deze dag naar de Parel in Hardinxveld-Giessendam te komen. Het programma start om 15.00 uur en zal rond 21.00 uur afgelopen zijn. Tijdens het symposium zullen meerdere sprekers boeiende lezingen houden aan de hand van dit nieuwe initiatief, afgewisseld met een diner en het ALV-gedeelte.

Reserveer woensdag 24 mei alvast in uw agenda!
Vanaf eind maart is het mogelijk u aan te melden. Meer informatie hierover vindt u t.z.t. op onze website.

Bekijk ook de toelichting van interim-bestuurder Dick van Meeuwen over de nieuwe opzet:

Onderwijs van Waarde

VGS wil een helder, positief geluid laten horen over het christelijk reformatorisch onderwijs, zeker in een tijd van secularisatie. Met het initiatief ‘Onderwijs van Waarde’ gaat VGS kerkenraden, besturen, schoolleiders, personeel, ouders en leerlingen inspireren en handvatten bieden om te staan voor ons onderwijs en de identiteit die daarin doorklinkt.

Om het project goed onder de aandacht te brengen, is er een nieuw logo en een nieuwe uitstraling ontwikkeld. Tevens komt er binnenkort een aparte website online waar meer inspiratie en materialen te vinden zijn. Na 24 mei gaan we namelijk door met het inspireren en toerusten van alle betrokkenen op ons christelijk reformatorisch onderwijs.