VGS

Betaling zal op de volgende data plaatsvinden:

  • 23 december 2021: betaling reguliere salarissen, eindejaarsuitkeringen, nabetaling CAO-verhoging en afdracht premies over de maand december
  • 28 december 2021: betaling pensioenpremies en loonbelasting over de maand november

De afdracht van de loonbelasting over de reguliere salarissen, de eindejaarsuitkeringen en nabetaling CAO verhoging over de maand december zal, zoals gebruikelijk, een maand later dus op 28 januari 2022 plaatsvinden.

Indien u de VGS niet heeft gemachtigd voor uw spaarrekening, wilt u er dan voor zorgen dat het saldo op de rekening-courant op genoemde data toereikend is? Voor de scholen die ons gemachtigd hebben voor de spaarrekening zal de VGS, indien nodig, zelf voor een overboeking zorgen.

NB In het salarisdossier van Youforce/Raet kunt u op de betaalstaat salarissen en de betaalstaat afdrachten precies zien welke totaalbedragen er per welke datum afgeschreven worden. Houd er wel rekening mee dat de pensioenpremies en de loonheffing een maand later worden afgeschreven. Bijvoorbeeld: voor de afdrachten die in de maand december worden betaald, kijkt u naar de betaalstaat afdrachten van de maand november.

Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met uw relatiebeheerder PSA.