VGS

Evaluatie
Van de reeds deelnemende scholen ontvangen wij graag de gebruikerservaringen. Zij ontvangen hiertoe binnenkort een vragenlijst. Ook nemen wij de gebruikerservaringen van de diverse bedrijfsartsen mee in de evaluatie. De uitkomsten van deze evaluatie zullen wij gebruiken om deze dienstverlening waar nodig te verbeteren en te optimaliseren.

Eén van de deelnemende scholen gaf alvast deze reactie: “RVM is een gebruiksvriendelijk systeem waarin wij al onze verzuimgegevens overzichtelijk kunnen inzien. Het is erg prettig dat het systeem de te nemen acties weergeeft, zodat we geen zaken over het hoofd zien. Bijkomend voordeel is dat we met RVM ook nog eens financieel voordeliger uit zijn.”

Deelname
Maakt u nog geen gebruik maakt van RVM? Lees alle voordelen van dit systeem in de flyer.
U kunt uw school aanmelden door dit formulier.

Indien u verdere informatie wenst kunt u contact opnemen met ondergetekende. Het is ook mogelijk om een gratis workshop te volgen zodat u een goed beeld krijgt bij de werking en mogelijkheden van RVM. Let op: als u over wilt gaan naar RVM per 1 januari dient u rekening te houden met het gebruikelijke opzegtermijn van 3 maanden bij uw huidige arbodienst. Dit betekent dat u vóór 1 oktober een keuze moet maken of pro forma uw contract moet opzeggen.