VGS

Heeft u al een gesprekkencyclus binnen uw school waarover u tevreden bent? Ook dan is Performance Management van toegevoegde waarde voor u. Deze kan als uitgangspunt dienen voor de in te richten digitale gesprekkencyclus.

Hoe het werkt

Op basis van een intakegesprek met een adviseur bij u op locatie wordt voor u een omgeving van Performance Management ingericht. U krijgt daarbij schoolspecifieke adviezen. Nadat wij de gesprekkencyclus hebben ingericht, komen wij deze bij u op locatie testen en krijgt u uitleg over de functionaliteiten. In dit tweede bezoek reiken onze adviseurs u tevens handvatten aan als het gaat om de uitvoer van de gesprekkencyclus, het maken van juiste verslaglegging en het oefenen met (lastige) casuïstiek.

Uw investering voor de module Performance Management is vanaf € 1.995,00 (afhankelijk van eigen wensen). Wilt u een vrijblijvende demonstratie? Neemt u dan contact op met Arno van Buuren. Heeft u reeds een demonstratie bijgewoond en heeft u nog vragen? Schroom niet en neem contact met hem op.

Bekijk ook onze eerdere artikelen hierover.