VGS

Uw pensioen is in grote lijnen geregeld. Veel staat vast. Maar er zijn ook keuzes die u zelf moet maken. Wanneer u stopt met werken bijvoorbeeld. Of u dan helemaal stopt of voor een deel van uw werkweek. Of u het pensioen voor uw partner wilt verhogen of verlagen. En hoe u uw pensioenuitkering uiteindelijk gaat verdelen. U kiest zelf. En dat is vaak lastig en ingewikkeld. De pensioenvoorlichters van ABP helpen u graag bij uw afwegingen.

Welke hulp wilt u?

ABP helpt u. Bijvoorbeeld met het pensioenoverzicht dat u elk jaar krijgt. Uw persoonlijk digitaal dossier op MijnABP sluit daarbij aan. Op MijnABP kunt u ook zelf berekeningen maken en uw pensioen zelf samenstellen. U logt in op MijnABP met uw DigiD. U kunt ook bellen met de Klantenservice van ABP op telefoonnummer 045 – 579 62 55.

ABP Pensioenvoorlichting, voor een persoonlijk gesprek

Uw werkgever vindt het belangrijk dat u goed wordt geholpen. Daarom nodigen zij een pensioenvoorlichter van ABP uit voor een videospreekuur. De pensioenvoorlichters van ABP helpen u graag op weg. Samen met u bekijken zij uw pensioensituatie. Hoe staat uw inkomen ervoor als u straks wilt stoppen met werken? Of als u arbeidsongeschikt wordt? Hoe staan uw nabestaanden ervoor als u zou overlijden? De pensioenvoorlichters van ABP helpen u met de keuzes die u kunt en moet maken.

Meldt u aan voor een gesprek

Het online-gesprek duurt ongeveer 3 kwartier. De online ABP-pensioen-videospreekuren staan gepland op :

  • Dinsdag 27 februari
  • Donderdag 29 februari
  • Maandag 11 maart
  • Vrijdag 15 maart

Wilt u zich aanmelden, KLIK HIER

Let op! De aanmelding is pas definitief als u een bevestigingsmail heeft ontvangen. Vermeld bij uw aanmelding het emailadres dat u gebruikt om de link te ontvangen om deel te nemen aan het gesprek.

Bereid het gesprek alvast voor

Denkt u van tevoren alvast na over wat u wilt bespreken. Bekijk bijvoorbeeld uw meest recente pensioenoverzicht en ga eens naar MijnABP. Ga voor uzelf na wat uw wensen zijn rond uw pensioen. Het is handig als u uw website “MijnABP” open heeft staan als het gesprek met de pensioenvoorlichter begint.