VGS

De deelnemende VGS-leden hebben van veel voordelen geprofiteerd, zoals lagere prijzen en kwalitatieve service. Daarnaast heeft Schoolinkoop opgetreden als contractbeheerder en ervoor gezorgd dat de afspraken uit de aanbesteding door de leverancier werden nageleefd.

Schoolinkoop en VGS gaan de sanitaire producten opnieuw aanbesteden en ook uw school is van harte welkom! Bent u nog geen lid van dit collectief of bent u aanbestedingsplichtig en loopt uw huidige contract bijna af? Dan kunt u u nog tot 15 december 2021 aanmelden door te mailen naar info@schoolinkoop.nl.

Meer informatie nodig? Meldt u dan via deze link aan voor één van de informatiesessies waarin Schoolinkoop u meeneemt in het aanbestedingstraject en waar er meer verteld wordt over dit collectief of klik op deze link om meer te lezen over het bestaande collectief voor sanitaire producten.

Hebt u met de vorige collectieve aanbesteding meegedaan of bent u nog helemaal niet bekend met ons collectief? Neem dan contact op met Schoolinkoop door te bellen naar +31 73 888 53 08 of te mailen naar info@schoolinkoop.nl.