VGS

Schoolinkoop biedt een nieuw collectief aan met de busvervoerders die deze aanbesteding hebben gewonnen: JoJo Tours, Betuwe Express en Gebo Tours. Zij staan klaar om deelnemende scholen één of meerdere onvergetelijke dagen te bezorgen.

Plan uw busreizen!

Sluit u aan voor het collectief van busvervoer! Deelname aan het collectief is vrijblijvend en zonder enkele afnameverplichting. Hierdoor kunnen deelnemende scholen vier jaar lang profiteren van voordelige prijzen die ontstaan zijn uit de aanbesteding. Indien nodig kunnen er nog steeds reizen gepland worden bij andere touringcarbedrijven. Deelnemende scholen profiteren van goede voorwaarden en afspraken, zoals:

  • Zeer gunstige annuleringsvoorwaarden;
  • Busvervoerder verzorgt de entreetickets (op verzoek);
  • Chauffeurs die specifiek gekozen zijn voor de doelgroep.
  • Chauffeurs die gestimuleerd worden om duurzamer te rijden. Dit gebeurt door meerdere apparaten die het rijgedrag van de chauffeur meten.

Meer dan alleen busreizen

De busvervoerders regelen niet alleen het vervoer, maar zij helpen ook graag bij het opstellen van de dagplanning. Zij helpen scholen bijvoorbeeld bij het opstellen van programma’s en geven professioneel advies. En moet een school last-minute nog vervoer regelen voor een schoolreis of groepsreis? Dan wordt de school snel geholpen!

Geen regulier leerlingenvervoer

JoJo Tours, GEBO Tours en Betuwe Express richten zich op het aanbieden van dagtochten, meerdaagse reizen en schoolreizen, maar niet op het reguliere leerlingenvervoer van huis naar school.

Interesse?

Navigeer voor meer informatie naar www.schoolinkoop.nl/assortiment/busvervoer. Wilt u een vrijblijvende prijsberekening ontvangen? Neem dan gerust contact op met Schoolinkoop door te mailen naar info@schoolinkoop.nl of door te bellen naar 073 614 0010.