VGS

Efficiƫnt en effectief

In de praktijk blijkt een kostbaar aanbestedingstraject voor kleinere schoolbesturen niet noodzakelijk. De behoefte om professioneel en transparant in te kopen blijft echter wel bestaan. Ook voor scholen die tijdelijk uitbreiding van printcapaciteit nodig hebben, bijvoorbeeld tijdens een toetsweek, is een heldere en goedkope oplossing gewenst. Het Inkoop Centrum Onderwijs (ICO), het inkoopsamenwerkingsverband tussen Verus, Vos/abb, VGS, VBS, LVGS en ISBO, is om die reden op zoek gegaan naar een exclusieve deal voor deze besturen. En die is gevonden!

All You Can Print (AYCP)

Online dienstverlener AllYouCanPrint is ontstaan vanuit de passie om print- en kopieerdiensten betaalbaar, transparant en eenvoudig te maken. Overzichtelijke overeenkomsten die maandelijks opzegbaar zijn. Uiteraard met kwalitatief de beste producten voor scherpe prijzen. Hierbij is gekozen voor een betrouwbare partner, met een ruime ervaring binnen het onderwijs: HP.

Nieuwsgierig geworden?

Binnenkort zullen ICO, AYCP en HP via diverse kanalen het nieuwe aanbod kenbaar maken. Wij kunnen in ieder geval melden dat het een mooi aanbod wordt. Wilt u nu al meer informatie? Stuur dan een mail aan info@inkoopcentrumonderwijs.nl!