VGS

Aanbod via Schoolinkoop

Schoolinkoop heeft op dit moment drie busvervoerpartners. Dit zijn JoJo ToursGebo Tours en Betuwe Express. Ieder van deze vervoerders is gespecialiseerd in het uitvoeren van schoolreizen, groepsreizen en meerdaagse reizen. Door de gunstige prijzen die voortgekomen zijn uit de afspraken met de leveranciers kan ook uw school voordelig op reis. De afspraken met de vervoerders zijn voortgekomen uit een collectieve aanbesteding voor scholen. Op de volgende manier kunt u gebruikmaken van dit aanbod:

  • Vraag gratis een prijsberekening aan bij Schoolinkoop
  • Vergelijk de kosten met een eerder gereden reis of met een offerte van een andere vervoerder
  • Indien u akkoord gaat met de prijsberekening ontvangt u van Schoolinkoop een deelnameovereenkomst
  • Schoolinkoop koppelt u aan de beste vervoerder en voert het contractmanagement uit.

Deelnameovereenkomst

Indien u akkoord gaat met de prijsberekening krijgt u van Schoolinkoop een deelnameovereenkomst. Dit betekent niet dat alle toekomstige busreizen per definitie via Schoolinkoop uitgevoerd moeten worden. Wel bevestigt deze overeenkomst dat uw school gedurende het contract een offerte kan opvragen bij de busvervoerders met de gunstige prijzen en voorwaarden van Schoolinkoop! Kortom, er is geen afnameverplichting!

Vraag eenvoudig een prijsberekening aan bij Tim Louwers door te mailen naar info@schoolinkoop.nl of door te bellen naar 073 – 888 53 08. Wil jij meer informatie over dit collectief of over Schoolinkoop? Wij plannen graag een kennismakingsgesprek in.