VGS

In 2021 is Energie Voor Scholen (EVS) weer van start gegaan met een nieuwe collectieve periode. De deelnemers hebben een contract t/m 2025. Het totale benodigde volume van zo’n 6.000 locaties wordt ingekocht in opdracht van onder andere de VGS, met advies van Hellemans Consultancy. EVS hanteert een scherpe inkoopstrategie door dagelijks de markt te volgen.

Het resultaat is in 2021 al direct merkbaar: het tarief is lager dan vorig jaar, ook als u aanvullend kiest voor groene energie. Als u een slimme meter heeft, zijn het verbruik en de kosten als onderdeel van het contract altijd zichtbaar in het online monitoringsysteem EnergyPanel.

Vergroenen

Meedoen met het collectief kan nog. Ook kunnen huidige deelnemers die hun verbruik niet aanvullend vergroend hebben, dit nog doen tegen de actuele lage tarieven. Zo kunt u het energieverbruik van uw school helemaal CO2 -neutraal maken!

Na het inloggen met uw klantnummer op www.energievoorscholen.nl vindt u meer informatie onder het kopje ‘vergroenen’. Daar kunt u uw keuze kenbaar maken. Natuurlijk kunt u ook geheel vrijblijvend eerst een offerte opvragen.

Meer weten?

www.energievoorscholen.nl of neem contact op met Karin Michgels, michgels@hellemansconsultancy.nl of 030-2255010.