VGS

Terwijl er veel onrust in de wereld is, heeft het christelijk reformatorisch onderwijs in Nederland een goede voortgang mogen hebben. Natuurlijk staat het onderwijs voor tal van uitdagingen en hebben we ook zorgen over de ontwikkeling van artikel 23. Maar beter is om onze zegeningen te tellen. Die zijn er heel veel. Dat geldt ook voor de VGS. Er is door de collega’s veel werk verzet op allerlei terrein. Nieuwe ontwikkelingen verlopen voorspoedig. We zijn blij met de hoge klanttevredenheidscores. We willen u hartelijk danken voor het vertrouwen dat we als VGS van u ontvingen en de fijne samenwerking die we mogen ervaren.

Graag wil ik het team van alle medewerkers van de VGS danken voor hun inzet in het afgelopen jaar. Daarbij heeft het managementteam een grote rol in de directe aansturing van de vakgroepen. Dit doen de drie managers op een professionele en zeer betrokken wijze.

Na de verkiezingen van 22 november zijn we in afwachting van een nieuw kabinet. Het zal voor velen onderwerp van gesprek zijn, nu de verkiezingen een forse wending geven aan het politiek landschap. De VGS volgt nauwlettend wat dit betekent voor de vrijheid van onderwijs. Waar mogelijk zullen we de formerende partijen van input voorzien.

Maar: de HEERE regeert. Hoe het ook gaat, het gaat goed. Misschien anders dan wij denken en hopen, maar het gaat alles volgens Zijn plan en naar Zijn Raad. Christelijk-reformatorisch onderwijs heeft toekomst. Het is aan ons om getrouw te zijn en onze verantwoordelijkheid te verstaan.

Gezegende kerstdagen en een gezegend 2024 toegewenst!

Namens alle betrokkenen bij de VGS,

P.W. (Pieter) Moens, bestuurder

Bereikbaarheid

Van maandag 25 december 2023 t/m dinsdag 2 januari 2024 is ons kantoor gesloten. In deze periode zullen er geen mutaties, betalingen en post verwerkt worden. Omdat er altijd bepaalde dringende situaties kunnen ontstaan, blijft onze bestuurder mobiel bereikbaar.

  • P.W. (Pieter)  Moens, college van bestuur – het beste bereikbaar via p.w.moens@vgs.nl (in noodgevallen 06-30 58 55 00)