VGS

In de aankomende maanden zal Schoolinkoop zich naast de aanbestedingen van ICT-Hardware ook op digitale schoolborden richten. De klas wordt immers steeds digitaler en we werken tegenwoordig steeds minder met papier. Daarnaast kunnen leerlingen vakken soms online volgen, bestanden uploaden naar de cloud en gemakkelijk een presentatie vertonen op het schoolbord. Met onze nieuwe aanbesteding zorgen wij ervoor dat alle medewerkers en scholieren kunnen beschikken over de benodigde apparatuur.

De aanbesteding is onlangs gepubliceerd op TenderNed. Het is nu aan leveranciers om vragen te stellen over de inhoud van de aanbesteding. Nadat er meerdere vragenrondes zijn gehouden, zullen de leveranciers individueel een inschrijving indienen. Deze inschrijvingen worden gezamenlijk en individueel beoordeeld door de vertegenwoordigers van de deelnemende scholen. De leveranciers worden beoordeeld op prijs en kwaliteit. Bij de beoordeling op kwaliteit letten we op onderwerpen zoals het implementatieplan, service en partnership, duurzaamheid en nog veel meer. In februari wordt de aanbesteding van ICT-Hardware gegund aan een nieuwe partner. Vanaf dat moment kunnen ook niet aanbestedingsplichtige scholen aansluiten aan het contract met de prijzen van de aanbesteding.

Wil jij op de hoogte worden gehouden over deze aanbesteding of wil jij meer weten over een van onze andere collectieven? Laat het ons weten en wij nemen graag contact met je op!