VGS

Aan het eind van 2021 is Schoolinkoop gestart met de collectieve aanbestedingen voor ICT-Hardware en digitale schoolborden. Mooi voordeel: deze aanbestedingen zijn bijna afgerond, dus je kunt hier binnenkort al gebruik van maken!

Schoolinkoop start ook dit schooljaar met nieuwe initiatieven voor onze leden. Scholen kunnen zich namelijk nog t/m 15 maart aanmelden voor onze collectieve Europese aanbestedingen kantoorartikelen, sanitaire producten en afvalverwerking. Twijfel je nog of je mee wilt doen? Schrijf je dan in voor de informatiesessie op 24 februari door te klikken op deze link! De sessie staat ingepland van 13:00 tot 15:00 uur.

Ook voor 2022 staan er weer een hoop inkoopcollectieven op de rol. Zo start Schoolinkoop nieuwe collectieven voor Schoonmaak, Totaalonderhoud gebouwen, Food & Catering, Meubilair en Telefonie. Houd de website in de gaten en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze collectieven. Al meer dan duizend scholen gingen je voor!

Meer weten over Schoolinkoop of wil je meer informatie over onze initiatieven voor het onderwijs? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op door te mailen naar info@schoolinkoop.nl of door te bellen naar +31 73 888 53 08.