VGS

Facturen die tot en met woensdag 20 december 2023 bij ons binnenkomen zullen wij nog voor de kerstvakantie, uiterlijk vrijdag 22 december 2023, betaalbaar stellen. Facturen die na deze datum bij de VGS binnenkomen zullen op dinsdag 9 januari 2023 ter betaling worden aangeboden. Heeft u in deze periode een factuur die met spoed betaald moet worden, dan kan deze door de penningmeester betaald worden. Aandachtspunt is in dat geval om bij het verwerken van de factuur in SpendCloud de betalingsconditie juist te verwerken.

NB Het kan voorkomen dat een factuur die via SpendCloud bij ons ter betaling wordt aangeboden niet juist is verwerkt. U ontvangt hierover dan via SpendCloud van ons een bericht met het verzoek deze factuur aan te passen. Raadpleeg de berichten in SpendCloud dus regelmatig, zodat facturen in de kerstvakantie niet onnodig lang open blijven staan.

Van maandag 25 december 2023 t/m dinsdag 2 januari 2024 is ons kantoor gesloten.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Gezegende Kerstdagen en een fijne vakantie toegewenst namens alle VGS-collega’s financiële administratie!