VGS

Facturen rond de zomervakantie

Om deze periode van rust echt rustig in te gaan is het van belang dat de facturen die op school binnenkomen zo spoedig mogelijk verwerkt worden in Spendcloud. In verband met de collectieve zomersluiting zal VGS op vrijdag 26 juli 2024 voor de sluiting de facturen betaalbaar stellen. De facturen die tot en met woensdag 24 juli 2024 bij ons binnenkomen zullen nog voor de zomersluiting betaald worden. Facturen die na deze tijd binnenkomen, zullen pas in de week van 12 augustus ter betaling aangeboden worden. Heeft u in deze periode een factuur die met spoed betaald moet worden, dan kan deze door de penningmeester betaald worden.

NB Het kan voorkomen dat een factuur die via SpendCloud bij ons ter betaling wordt aangeboden niet juist is verwerkt. U ontvangt hierover dan via SpendCloud een bericht van uw administratief financieel medewerker met het verzoek de aangepaste factuur te accorderen. Raadpleeg de berichten in SpendCloud dus regelmatig, zodat facturen in de zomer niet onnodig lang open blijven staan.

Doorgeven wijzigingen SpendCloud

We willen u vragen wijzigingen met betrekking tot rechten en accounts voor Spendcloud tijdig door te geven. De uiterste datum waarop wijzigingen kunnen worden doorgegeven is maandag 15 juli. Alle mutaties die daarna binnenkomen worden verwerkt in de week van 19 augustus. Wijzigingen kunnen worden doorgegeven aan applicatiebeheer (applicatiebeheerfa@vgs.nl).

Hartelijke zomergroet namens alle VGS-collega’s financiële administratie