VGS

WAAROM DIT AANBOD VAN DE VGS?

Een christelijke duiding van het nieuws. Bijbelse antwoorden op actuele vragen. Juist in het christelijk en reformatorisch onderwijs is dat belangrijk. Kinderen en jongeren willen we immers vormen, op weg helpen. Vanuit haar missie wil de Erdee Media Groep hier een bijdrage aan leveren met uitgaven als het Reformatorisch Dagblad, Terdege en De Week. Deze missie sluit goed aan bij de VGS. De VGS brengt scholen tot bloei. Door dit aanbod willen wij daar aan bijdragen.

Ga snel naar www.deweek.nl/vgs en neem nu een jaarabonnement op De Week. Het abonnement loopt na het 1e jaar automatisch door, maar is dan eenvoudig per maand opzegbaar.

HOE KUNNEN WE ELKAAR HELPEN?

Meer beeld, minder lezen. Snel nieuws checken, minder diepgang zoeken. Ieders mening telt, maar voor een Bijbels geluid is minder ruimte. U herkent het wellicht. Een nieuwe impuls voor goed, christelijk nieuws is daarom nodig. Hoe kunnen we elkaar daarin helpen?

Een christelijke duiding van het nieuws. Bijbelse antwoorden op actuele vragen.

WAT IS DE WEEK?

Elke zaterdag een selectie van de beste artikelen uit een week Reformatorisch Dagblad. In een prettig leesbaar magazine. Als verdieping op het snelle, dagelijkse nieuws. Actuele en relevante achtergronde en opinies voor christenen anno nu.