VGS

Kantoorartikelen en sanitaire producten

Het collectieve contract voor kantoorartikelen eindigt eind 2022 en die van sanitaire producten in het vierde kwartaal van 2023. Heeft jouw school meegedaan aan deze collectieven en ben je aanbestedingsplichtig? Meld je dan aan voor de nieuwe aanbesteding! Niet aanbestedingsplichtig voor kantoorartikelen en/of sanitaire producten? Dan kun je als VGS-lid de huidige collectieve contracten voor onbepaalde tijd blijven gebruiken.

Afvalverwerking

Daarnaast gaan Schoolinkoop en VGS ook het collectief van afvalverwerking opnieuw aanbesteden. Deze aanbesteding is bedoeld voor aanbestedingsplichtige scholen die nog geen lid zijn van ons huidige contract.

Ben jij geïnteresseerd in één van deze collectieven en wil jij hier meer informatie over ontvangen? Klik hier en vul het formulier in om deel te nemen aan één van de informatiesessies waar Schoolinkoop je meeneemt in het aanbestedingstraject en waar er meer verteld wordt over deze drie collectieven.

Interesse in een van de bestaande contracten? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@schoolinkoop.nl en wij helpen je graag!