VGS

Uw werkgever heeft via de VGS een collectieve zorgverzekering bij Pro Life. Profiteert u hier ook al van?
Iedereen voelt zich graag zo vitaal mogelijk. Thuis, maar ook op het werk. Tegelijkertijd is het niet altijd makkelijk om vitaal te blijven in een tijd waarin steeds meer van u wordt verwacht. Aandacht voor vitaliteit op de werkvloer helpt u daarbij. Daarom hebben wij met de VGS afspraken gemaakt om hier actief mee aan de slag te gaan of te blijven. Zo helpt Pro Life met het ontwikkelen van een beleid om u zo gezond mogelijk te laten werken. En bieden wij samen met uw werkgever gezondheids-programma’s aan. Bovendien kunt u gebruik maken van extra vergoedingen bij een aanvullende zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van welke aanvullende verzekering u kiest.

Belangrijke redenen om te kiezen voor Pro Life:

  • Keuze uit Principe Polis Budget en Principe Polis (natura).
  • Vergoeding vanuit de aanvullende verzekeringen voor fysiotherapie, orthodontie en zorg in het buitenland.
  • Vergoeding vanuit de aanvullende verzekeringen voor christelijke zorg. En toegang tot Online christelijke zelfhulp voor psychische problemen. Zoals bij stress en burn-out.
  • Binnen 3 werkdagen uw vergoeding als u digitaal uw rekening instuurt.

 

U profiteert via de VGS ook van korting op uw premie
Omdat wij afspraken hebben gemaakt met uw werkgever over gezondheid en vitaliteit, kunnen wij u ook korting geven op de premie. U ontvangt 5% korting op uw basisverzekering. Op uw aanvullende verzekering ontvangt u 15% korting en op uw tandartsverzekering 15% korting.

 Bent u al collectief verzekerd bij Pro Life via de VGS?
Dan zit u goed. U heeft de nieuwe premie en het vergoedingenoverzicht voor 2020 al van ons ontvangen.
U bekijkt ze in www.prolife.nl/mijn-pro-life.

Bent u nog niet collectief verzekerd bij Pro Life via de VGS?
U kunt zich aanmelden op www.prolifecollectief.nl/vgs. U kiest er de zorgverzekering die het beste bij u past en berekent uw premie met één druk op de knop. U vindt er ook alle informatie over de vergoedingen.

Tip: Overstappen is eenvoudig. Pro Life zegt uw huidige zorgverzekering voor u op als u zich uiterlijk 31 december 2019 aanmeldt.