VGS

Prof. dr. Carl Trueman, onder meer bekend als auteur van Vreemde nieuwe wereld, zal zowel in het ochtend- als middaggedeelte spreken over het ontstaan van de vreemde nieuwe wereld en het leven in deze nieuwe wereld. Na zijn bijdragen zijn er reflecties door onze lectoren dr. B.A. Zuiddam en dr. M. Klaassen en is er voor de aanwezigen gelegenheid om vragen te stellen. De Finse parlementariër Päivi Räsänen die vervolgd wordt wegens uitspraken over homoseksualiteit spreekt in het middaggedeelte over het recht en de noodzaak van ‘spreken en geloven’. De Britse dr. Sharon James van Christian lnstitute, auteur van Leugens en waarheid dat onlangs voor het eerst in het Nederlands verscheen, zal een bijdrage leveren over ‘The war of worldviews’.

Doel van de conferentie is om toerusting te bieden aan predikanten, ambtsdragers, voorgangers, schoolleiders, jeugdwerkers, pastorale werkers, docenten, studenten en gemeenteleden over de fronten van deze tijd en om daarin waarheid te onderscheiden van heersende leugens.

Deelname is kosteloos, een gift wordt op prijs gesteld. Aanmelden voor de conferentie kan via bijbelsberaadmv.nl/bijeenkomsten.