VGS

Voorbereidingen

In het afgelopen jaar heeft Schoolinkoop niet stil gezeten. Ter voorbereiding op de collectieve aanbesteding voor sanitaire producten, zijn meerdere online informatiesessies georganiseerd en heeft Schoolinkoop een marktonderzoek verricht. Zo heeft Schoolinkoop meerdere marktpartijen gesproken over de huidige situatie in de wereld van sanitaire producten in het onderwijs. Daarnaast zullen de deelnemende scholen gecontacteerd worden met de vraag of zij deel willen nemen aan de werkgroep.

Dit is wat de werkgroep doet

De werkgroep zet samen met Schoolinkoop de puntjes op de i op de inhoud van de aanbesteding. De werkgroep bestaat uit vertegenwoordigers van scholen die input geven voor de invulling van de aanbesteding. Daarnaast is de werkgroep, indien wenselijk, betrokken bij de keuze van de leverancier. De offertes worden onder begeleiding van Schoolinkoop door de werkgroep beoordeeld. Vervolgens wordt de aanbesteding aan de winnende leverancier gegund. Hierna begeleidt Schoolinkoop de scholen tijdens de implementatie om te borgen dat alles volgens de afspraken uit de aanbesteding verloopt.

Kortom:

  • Deadline voor de inschrijving: 31-12-2022
  • Start aanbestedingsproces in het eerste kwartaal van 2023
  • Contractduur drie jaar met verlengingsmogelijkheden
  • Scholen kunnen deelnemen aan de werkgroep
  • Kwaliteitscriteria worden gezamenlijk opgesteld
  • Schoolinkoop voert gedurende het contract het contractmanagement uit

Waarom een aanbesteding voor sanitaire producten?

In 2017 heeft Schoolinkoop de collectieve Europese aanbesteding voor sanitaire producten uitgevoerd. Deze is destijds gewonnen door CWS. Meerdere besturen en scholen hebben hieraan deelgenomen en deze contracten eindigen in 2023. Om te garanderen dat deze locaties niet zonder kwalitatieve afspraken komen te zitten voert Schoolinkoop een nieuwe aanbesteding uit. Echter kan nu ook uw bestuur deelnemen! Start uw inschrijving door uw gegevens achter te laten op deze pagina!

Heeft u interesse in de aanbesteding of heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan gerust contact op met Schoolinkoop door te mailen naar info@schoolinkoop.nl of door te bellen naar +31 73 888 53 08.