VGS

Afvalverwerking

De aanbesteding voor afvalverwerking heeft Schoolinkoop in 2019 al eens uitgevoerd. Door grote interesse in dit collectief heeft Schoolinkoop ervoor gekozen om een nieuwe aanbesteding te starten. Wanneer u inspraak wilt hebben in de aanbestedingsstukken is dat mogelijk door te participeren in een werkgroep, die hierover spreekt. Niet aanbestedingsplichtig? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en vergelijk de huidige kosten met die van het huidige collectief voor afvalverwerking.

Schoonmaak

Ook bij de afspraken over schoonmaak is er ruimte voor maatwerk. Moeten de medewerkers specifiek een aantal uren werken met een takenkaart of worden er bepaalde doelstellingen geformuleerd? Het kan namelijk zo zijn dat klaslokalen al redelijk schoon zijn en dat de schoonmaker hier niet veel tijd voor nodig heeft. Deze tijd kan dan elders of op een later moment ingezet worden.

Schoonmaakdoelstellingen kunnen zijn:

  • Alle pullenbakken zijn geleegd;
  • Er ligt geen stof op de tafels, vensterbanken, kasten, etc;
  • De vloer is vlekkeloos en plakt niet.

Meer informatie kunt u verkrijgen via info@schoolinkoop.nl of door te bellen naar 073- 888 53 08. Aanmelden voor deze collectieven is tot 15 april a.s. mogelijk.