VGS

Coaching schoolleiders

De HRM-adviseurs bieden persoonlijke coaching aan voor leidinggevenden ter ondersteuning van hun persoonlijke ontwikkeling. Reflecteren op gedrag, inzicht krijgen in uw eigen drijfveren en gedragspatronen en sparren over (nieuwe) ervaringen kunnen hier bijvoorbeeld onderdeel van uitmaken. Als coachee bent u verantwoordelijk voor uw eigen ontwikkelproces en uw input bepaalt de agenda.

Module HRM via de Informeel leerroute

Voor de schoolleidersregistratie biedt VGS de module HRM aan via de informeel leerroute. Het onderwerp van deze module: de professionele leergemeenschap. De deelnemers bereiden zich voor met theorie en een praktijkgerichte opdracht. Daarna spreken we met elkaar over de (door-) ontwikkeling van de organisatie als professionele leergemeenschap binnen uw school en uw rol hierin. Sparren, spiegelen en delen in klein verband zijn hierbij de ingrediënten.

Sparren, spiegelen en delen in klein verband

Trainingen via VGS Academie

Diverse doelgroepen kunnen trainingen volgen via VGS Academie (zoals: bestuur, toezicht, management, MR en managementassistenten). We dragen kennis over én dagen de deelnemers uit om het geleerde toe te passen in de praktijk.

DISC- en Drijfverenanalyse

De DISC- en Drijfverenanalyse kan als onderdeel van meerdere diensten worden uitgevoerd. Uit dit ‘kleine’ assessment rolt een rapport dat goed inzicht geeft in de persoonlijkheidsstructuur van de medewerker. In een persoonlijk gesprek met de medewerker licht de HRM-adviseur van VGS het rapport toe.

Loopbaanoriëntatie

Twijfelt een medewerker of hij of zij nog wel op de juiste plek zit? Dan brengt een HRM-adviseur de talenten, drijfveren en mogelijkheden met de medewerker in kaart. We houden coachgesprekken en voeren een DISC-en drijfverenanalyse uit. We bieden dit via GS-vitaal extra voordelig aan. Bekijk op www.gs-vitaal.nl het volledige aanbod van GS-vitaal.

Contact

Wilt u ook graag een goed scholingsbeleid opzetten en uitvoeren voor uw medewerkers? Wij helpen u graag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arno van Buuren.