VGS

Geplande trainingen

Met onze geplande trainingen komen we tegemoet aan de leerbehoeften van individuele deelnemers. Van schoolleiders, managementassistenten en teamleiders, maar ook van bestuurders, toezichthouders en leden van de medezeggenschapsraad. Data, tijdstip en locatie worden ruim van tevoren bepaald en gepubliceerd, zodat iedereen zich individueel kan inschrijven. Onze verschillende trainers zijn stuk voor stuk experts op hun gebied. Zo weet je zeker dat je team in goede handen is.

Op aanvraag

Een incompany training biedt de mogelijkheid om organisatiebreed een stap te zetten: een maatwerktraining op jouw school. Wanneer je een incompany training boekt, komt de trainer naar jouw school met een op maat gemaakte training. Dat betekent dat de inhoud van de training op jouw leerwensen is afgestemd en bij het kennisniveau en de vaardigheden van je teamleden past. Op die manier is de training concreet, relevant en de ontwikkeling van je teamleden het grootst.

In de regio?

Bij een collectieve aanvraag (met een groepsgrootte van minimaal zes personen) kan een training ook in regionaal verband gegeven worden, bijvoorbeeld in Zeeland of de regio Amersfoort/Apeldoorn.

Geplande trainingen zijn óók aan te vragen als incompany variant.

We denken graag met u mee. Stuur een e-mail naar academie@vgs.nl.