VGS

Dan hebben wij een baan voor je! Wij zoeken namelijk een:

Juridisch adviseur Arbeidsrecht (0,6-0,8 fte)

Wat ga je doen?

  • Als juridisch adviseur ben je een partner voor schooldirecteuren bij een variëteit aan arbeidsrechtelijke vraagstukken. De ene keer is dit een ontslagzaak, de andere keer adviseer je over de inrichting van het vrijwilligersbeleid.
  • Je maakt onderdeel uit van een team met andere juridisch adviseurs en HRM-adviseurs, waarin je samen werkt aan goede dienstverlening aan de scholen. Daarnaast ben je onderdeel van de juridische vakgroep binnen de VGS, waarbinnen juristen uit verschillende disciplines samenwerken.
  • Je denkt mee hoe we onze dienstverlening kunnen uitbreiden.

Bekijk hier de hele vacaturetekst.

Wie zijn wij?

De Vereniging voor Gereformeerd Schoolonderwijs zet zich in voor de bloei van het christelijk-reformatorisch onderwijs. Dit doen we al sinds 1921. Wij ondersteunen scholen met onze dienstverlening op het gebied van financiën, personeel, administratie, organisatie en juridisch advies. Daarnaast behartigen wij hun belangen door beleidsterreinen rondom het onderwijs op de voet te volgen en in gesprek te gaan met politici. Meer weten over ons? Bekijk de flyer.

Solliciteren

Geïnteresseerd in de functie? Je kunt je sollicitatiebrief met CV opsturen tot uiterlijk woensdag 21 november 2018 naar de direct leidinggevende van deze functie Jan-Willem Kranendonk (j.kranendonk@vgs.nl). Voor vragen is hij eveneens bereikbaar via dit mailadres of mobiel op 06 – 36 02 58 40.