VGS

DIRECTEUR

die op een betrokken en duidelijke manier leiding kan geven aan onze school met ongeveer 200 leerlingen en plm. 20 personeelsleden. Wij verwachten van de directeur dat deze verstand heeft van onderwijs, goed leiding kan geven en een hart heeft voor (zorg)leerlingen. De nieuwe leider is in staat de identiteit van de school op een natuurlijke manier zichtbaar te maken en weet met bestuur en team een gezamenlijke koers te vinden voor de toekomst.

De stichting biedt een functie met een vakbekwaam team en een betrokken achterban. De directeur heeft veel vrijheid. Ook is er een constructieve samenwerking en ondersteuning binnen de stichting. Wij belonen deze functie met salarisschaal DB.

De reformatorische ds. E. du Marchie van Voortuysenschoolschool te Urk valt samen met drie andere scholen onder een stichting. Deze stichting heeft de Bijbel en de daarop gegronde drie formulieren van Enigheid als grondslag. Het stichtingsbestuur vormt het bestuur van de scholen. De directeuren hebben ruime kaders om het bestuursbeleid op hun eigen school vorm te geven.

De werving en selectie wordt begeleid door de VGS. Een kennismakingsgesprek wordt op prijs gesteld.

Voor meer informatie over de school en de inhoud van de functie kunt u contact opnemen met: M.C.H. van der Lingen (directeur a.i.), tel. 06-49770083.

Uw sollicitatie verwachten wij uiterlijk D.V. vrijdag 25 oktober per e-mail, gericht aan Marco van Eckeveld / m.vaneckeveld@vgs.nl. Laatstgenoemde kunt u ook contacten voor vragen of informatie over de procedure.

Kijk hier voor de advertentie

Kijk hier voor de uitgebreide profielschets

De wervings- en selectieprocedure wordt begeleid door de VGS. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze hr-adviseurs.