VGS

Je kunt soms veel tijd kwijt zijn met het terugvinden van bestanden of met bestanden die je moet doorsturen naar collega’s. En je ‘klikt’ wat af op een dag! Wat zijn eigenlijk de mogelijkheden van de verschillende Office 365 programma’s? Deze module gaat in op genoemde onderwerpen en leert je tijd te besparen.

Doelstelling en leerdoelen

Je krijgt tips en trucs van gemeenschappelijke opslag, zoeken en vinden van bestanden. Veel van de tips zullen ervoor zorgen dat je tijd bespaart binnen drie maanden na afloop en met minder klikken en energie het juiste vindt.

Opbouw training

In drie bijeenkomsten gaan we vanuit de problematiek van de deelnemers in op de mogelijkheden van de verschillende Office 365 programma’s (o.a. One Drive, SharePoint, Verkenner, Webmail en Teams). Daarnaast zal er veel ruimte zijn om vragen en casussen van de deelnemers te behandelen. Tijdens de training is het noodzakelijk om een laptop of tablet met Windows bij je te hebben.

Trainer

Arjan den Hertog, docent Hoornbeeck College, i-Coach optimalisatie

In de regio?

De training wordt in Ridderkerk aangeboden. Op verzoek kan de training ook in regionaal verband gegeven worden, bijvoorbeeld in Zeeland of de regio Amersfoort/Apeldoorn. Mail naar academie@vgs.nl voor de mogelijkheden.

Module 3 van 5

Deze training vormt de derde van vijf modules van de leergang voor managementassistenten. Bij het volgen van de hele leergang voor managementassistenten á twaalf dagdelen, komt de totale investering uit op €1.793. De leergang is vrijgesteld van BTW.

Aanmelden

Wanneer de aanmeldmogelijkheid voor deze training geopend wordt, vermelden wij dit op deze pagina.

Op deze training zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing. 

 • Aantal deelnemers

  Minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.
 • Aanvangsniveau

  Minimaal twee uur laptop/pc gebruik per dag.
 • 10 februari, 16 maart, 14 april 2022
 • 09:30 - 12:30 uur
 • € 424 Vrijgesteld van BTW (inclusief lunch)
 • VGS-kantoor adresgegevens
  Kastanjelaan 10, Ridderkerk