VGS
  • Afvalverwerking

Uw schoolafval duurzaam laten verwerken? Doe mee met ons inkoopcollectief duurzame afvalverwerking. Dankzij Europese aanbesteding zijn scherpe prijzen bedongen voor alle mogelijke afvalstromen. Bij deelname aan het collectief begeleidt Schoolinkoop de implementatie van de dienstverlening. Daarna zorgt VGS voor volledige ontzorging door het contract voor u te managen.
U kunt zich inschrijven via www.schoolinkoop.nl. Schoolinkoop kan op basis van uw huidige situatie berekenen wat deelname aan dit collectief u oplevert.

  • Kantoorartikelen

Voordelig kantoorartikelen inkopen? Doe mee met ons inkoopcollectief kantoorartikelen en ontvang tot wel 70 procent korting. Schoolinkoop heeft scherpe prijzen bedongen bij aanbieder van kantoorartikelen Lyreco. Hierdoor bespaart u als VGS-lid tot 70 procent op de catalogusprijs voor het kernassortiment. Voor het totale assortiment uit de catalogus geldt een gemiddelde korting van 30 procent. Een gemiddelde school bespaart dankzij ons kantoorartikelencollectief tot zo’n 40 procent op de inkoop van kantoorartikelen. De collectieve Europese aanbesteding is een initiatief van Schoolinkoop.
U kunt zich inschrijven via www.schoolinkoop.nl. U ontvangt dan het deelnameformulier, de samenstelling van het kernassortiment en de prijslijst.

  • Sanitaire producten

Besparen op de inkoop van sanitaire producenten? Doe mee met ons inkoopcollectief sanitaire producten. Als VGS-lid koopt u sanitaire producten van goede kwaliteit in tegen een scherpe prijs bij Initial BV. Het gaat om dispensers als toiletrolhouders, handdrogers, zeepdispensers en luchtverfrissers. En om benodigdheden als zeepflacons, papieren handdoekjes, katoenrollen, inhoud van luchtverfrissers en toiletpapier.
U kunt zich inschrijven via www.schoolinkoop.nl. U ontvangt dan het deelnameformulier, de samenstelling van het kernassortiment en de prijslijst.

  • Ongediertebestrijding

Last van ongedierte? Dat kan zomaar gebeuren. In samenwerking met Schoolinkoop en Anticimex bieden wij ongediertebestrijding aan. Anticimex is wereldwijd de nummer 1 op het gebied van slimme moderne ongediertebestrijding. Zij werken namelijk met preventie, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen en zo voldoen ze aan de eisen voor een gezonde leefomgeving. Samen met Anitcimex wordt er gekeken naar maatregelen om te voorkomen dat de school in de toekomst nog last heeft van ongedierte.
Bent u geïnteresseerd in dit contract? Klik dan hier en u ontvangt direct nadere informatie over dit aanbod.

  • Busvervoer

Schoolinkoop heeft contracten gesloten met meerdere partners om scholen op de beste en meest duurzame manier te kunnen dienen. Deze partners zijn JoJo Tours, GEBO Tours en Betuwe Express. Deze vervoerders richten zich op het aanbieden van dagtochten, meerdaagse reizen en schoolreizen, maar niet op het reguliere leerlingenvervoer van huis naar school. Graag helpen zij u bij het plannen van een reis en zorgen voor passend vervoer voor iedere reis. Op basis van de schoollocaties wordt er een partner toegewezen en wordt er een case voorgelegd om het aanbod van uw huidige en potentiële busvervoerder met elkaar te vergelijken.
Via www.schoolinkoop.nl kunt u uw belangstelling kenbaar maken.

  • Koffie

Schoolinkoop is gestart met de collectieve inkoop van koffie en koffiemachines. Daarbij is gekozen voor apparaten met verse bonen voor de beste smaak. Om goed bij de wensen van de school aan te sluiten, biedt Schoolinkoop verschillende apparaten aan inclusief service en onderhoud. Veel Nederlandse scholen gebruiken nu nog koffieconcentraat. Dit is prijzig en de smaak valt vaak tegen. Wanneer u kiest voor het inkoopcollectief van Schoolinkoop kunt u tientallen procenten besparen, zonder in te leveren op service of kwaliteit.
U kunt zich vrijblijvend inschrijven op www.schoolinkoop.nl

  •  ICT-Hardware

In oktober 2021 is Schoolinkoop gestart met een Europese aanbesteding voor ICT-Hardware. Denk hierbij aan desktops, laptops, monitoren, tablets en randapparatuur. Schoolinkoop heeft gezorgd voor een partij die tegen een goede prijs kwalitatieve en gebruiksvriendelijke apparatuur kan leveren, inclusief service en onderhoud. Deze aanbesteding is gegund aan Cloudwise. Cloudwise heeft veel ervaring in het onderwijs en helpt scholen met moderne ICT-oplossingen. Naast het aanbieden van apparatuur bieden zij ook trainingen, support en een online leerplatform aan genaamd COOL.
Nadere informatie treft u aan op www.schoolinkoop.nl


Terug naar Collectieve contracten