9 oktober 2018

Uitnodiging Actualiteitendag managementassistenten 2018

Administratiekantoor, VGS, Reformatorisch onderwijs, Onderwijs, ProActive

Op D.V. donderdag 15 november 2018 organiseren wij een actualiteitendag voor beleidsondersteunende functionarissen, managementassistenten en administratief medewerkers. Elk jaar merken we weer dat deze dag van toegevoegde waarde is voor onze klanten. Ook dit jaar hebben we het programma zo samengesteld dat u goed geïnformeerd naar huis gaat.

Datum en locatie
Deze dag wordt gehouden op donderdag 15 november 2018 in De Parel in Hardinxveld-Giessendam. De inloop is vanaf 09.00 uur, waarna om 09.30 uur de dag wordt geopend.

Programma
In het ochtendprogramma presenteert de afdeling personeelsmanagement diverse onderwerpen. HRM Adviseur René Tromp komt u bij praten over de aangepaste benoemingsgrondslagen. Daarna presenteert de afdeling PSA de ontwikkelingen rondom YouForce en de belangrijkste actualiteiten naar aanleiding van Prinsjesdag. Arno van Buuren sluit af met enkele mooie praktijkvoorbeelden van de digitale gesprekkencyclus. Tussendoor is er een korte pauze.

Na de lunch wordt het programma vervolgd met bij diverse workshops:

  • Workshop 1 WIS Collect
    Sinds een paar maanden werkt de VGS met WIS Collect samen. Hiermee kunt u eenvoudig de facturatie van bijvoorbeeld de ouderbijdragen regelen.
  • Workshop 2 Optimalisatie interne processen
    Iedere school heeft te maken met diverse interne processen. Onze financiële administrateurs delen tips en trucs met u.
  • Workshop 3 Korelon over de werkzaamheden rondom peuterspeelzaal
    Een externe spreker van Korelon zal in deze workshop toelichting geven over de werkzaamheden die de managementassistente op een school met (een toekomstige) peuterspeelzaal moet uitvoeren.

Er zijn twee rondes. Dit betekent dat u twee workshops kunt kiezen.

Wij vinden het belangrijk dat er ruimte is voor ontmoeting. Tijdens de ochtend- en lunchpauze krijgt u de gelegenheid om met elkaar en medewerkers van de VGS in gesprek te gaan.

Vragen insturen
Deze dag is er alle ruimte voor uw vragen. Graag krijgen wij uw vragen vooraf gemaild. U kunt uw vragen mailen naar secretariaat@vgs.nl o.v.v. Vraag actualiteitendag (uiterlijk vrijdag 2 november 2018).

Kosten en aanmelding
€ 149,- (vrijgesteld van btw, inclusief lunch)

Komt u ook? U kunt zich hier aanmelden.

Wij hopen u te ontmoeten!

Op deze actualiteitendag zijn onze cursusvoorwaarden van toepassing.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met Jan Knook
  j.knook@vgs.nl
  0180-44 26 79
  -