23 november 2017

Terugblik actualiteitendag managementassistenten 2017

Administratiekantoor, VGS, Reformatorisch onderwijs, Onderwijs, ProActive

Het is ook dit jaar weer een mooie dag om op terug te kijken, de Actualiteitendag managementassistenten van donderdag 16 november 2017. ’s Morgen werden de aanwezigen bijgepraat over de ontwikkelingen in Youforce. Na een korte ochtendpauze werd het onderwerp regelgeving en de nieuwe functionaliteit Performance Management (het digitaal maken van de gesprekkencyclus) gepresenteerd.

In de pauze is er genoten van een goede lunch. De relatiebeheerders van de financiële administratie en personeels- en salarisadministratie waren aanwezig. Er waren veel goede en gezellige gesprekken.

’s Middags werden de aanwezigen bijgepraat door de financiële administratie in drie workshops. De onderwerpen die hier aan bod kwamen waren Werkkostenregeling, gebruikerstips Afas en gebruikerstips ProActive.

Zoals te doen gebruikelijk kregen alle deelnemers weer een leuk/lekker aandenken mee naar huis.

Als VGS kijken terug op een mooie dag waarop we weer veel klanten gesproken hebben. De reacties die we terugkregen zijn ook positief, daar zijn we erg blij mee. Wanneer er nog vragen of opmerkingen overgebleven zijn, schroom dan niet om deze te stellen. Zoals de slogan op de chocolade ook luidde: “Alleen samen krijgen wij het rond”.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met Jan Knook
  j.knook@vgs.nl
  0180-44 26 79
  -