14 december 2017

Salarisbetalingen december 2017

Administratiekantoor, VGS, Reformatorisch onderwijs, Onderwijs

In de maand december zullen naast de reguliere salarissen ook de eindejaarsuitkeringen weer uitbetaald worden. Dit betekent dat er voldoende saldo op de rekening-courant aanwezig dient te zijn om deze bedragen uit te kunnen betalen.

Betaling zal op de volgende data plaatsvinden:

22 december 2017: betaling reguliere salarissen, eindejaarsuitkeringen en afdracht premies over de maand december

28 december 2017: betaling pensioenpremies en loonbelasting over de maand november

De afdracht van de loonbelasting over de reguliere salarissen en de eindejaarsuitkeringen van de maand december zal, zoals gebruikelijk, een maand later dus op 26 januari 2018 plaatsvinden.

In het salarisdossier van Youforce/Raet kunt u op de betaalstaat (salarissen) en betaalstaat afdrachten precies zien welke totaalbedragen er per welke datum afgeschreven worden. U moet er wel rekening mee houden dat de pensioenpremies en de loonheffing een maand later worden afgeschreven. Voor de afdrachten die in de maand december worden betaald kijkt u dan naar de betaalstaat afdrachten van de maand november.

Heeft u hulp nodig neem dan contact op met uw relatiebeheerder PSA.

Voor de scholen die ons gemachtigd hebben voor de spaarrekening zal de VGS, indien nodig, zelf voor een overboeking zorgen.

Indien u de VGS niet heeft gemachtigd voor uw spaarrekening, wilt u er dan voor zorgen dat het saldo op de rekening-courant op genoemde data toerekeind is.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met Nelly Maat
  n.maat@vgs.nl
  0180-44 26 83
  -