VGS

Vanwege het coronavirus kan dit niet fysiek. Daarom organiseren wij videospreekuren met de pensioenvoorlichter van ABP. Het videogesprek duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.

Keuzes maken, dat doet u zélf!

Uw pensioen is in grote lijnen geregeld. Veel staat vast. Maar er zijn ook keuzes die u zelf moet maken. Wanneer u stopt met werken bijvoorbeeld. Of u dan helemaal stopt of voor een deel van uw werkweek. Of u het pensioen voor uw partner wilt verhogen of verlagen. En hoe u uw pensioenuitkering uiteindelijk gaat verdelen. U kiest zelf. En dat is vaak lastig en ingewikkeld. De pensioenvoorlichters van ABP helpen u graag bij uw afwegingen.

ABP Pensioenvoorlichting, voor een persoonlijk gesprek

Uw werkgever vindt het belangrijk dat u goed wordt geholpen.  Daarom nodigen zij een pensioenvoorlichter van ABP uit voor een video-spreekuur De pensioenvoorlichters van ABP helpen u graag op weg. Samen met u bekijken zij uw pensioensituatie. Hoe staat uw inkomen ervoor als u straks wilt stoppen met werken? Of als u arbeidsongeschikt wordt? Hoe staan uw nabestaanden ervoor als u zou overlijden? De pensioenvoorlichters van ABP helpen u met de keuzes die u kunt en moet maken.

Meld u aan voor een gesprek

Het video-gesprek duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.

Wilt u zich aanmelden? KLIK HIER

Let op! De aanmelding is pas definitief als u een bevestigingsmail heeft ontvangen. Vermeld bij uw aanmelding het emailadres dat u gebruikt om de link te ontvangen om deel te nemen aan het gesprek.

Bereid het gesprek alvast voor

Denkt u van tevoren alvast na over wat u wilt bespreken. Bekijk bijvoorbeeld uw meest recente pensioenoverzicht en ga eens naar MijnABP. Ga voor uzelf na wat uw wensen zijn rond uw pensioen. Het is handig als u uw website “MijnABP” open heeft staan als het gesprek met de pensioenvoorlichter begint.